ImageGreetings! Welcome to Tezzaworld website, unfortunately you are a few years late to the show as nearly everyone has been and gone, there is still lots of useful archived material to read through, not many active users unfortunately, but that’s the way it goes, hopefully you are not too disappointed...

Altezza 3sge, 4age ITB'S & TPS, tezza MAF(custom plenum) and stock ECU. Can it work?

Post info/questions on engine mods and issues here
BrevisD
Noob!
Posts: 1
Joined: Mon Apr 02, 2018 5:51 am

Altezza 3sge, 4age ITB'S & TPS, tezza MAF(custom plenum) and stock ECU. Can it work?

Postby BrevisD » Wed Apr 25, 2018 8:21 am

Wanting to know if I run 4age ITB'S on my 3sge using the 4age TPS, custom plenum so I can run the stock MAF and ECU from a altezza?

User avatar
Tosh21
Altezza Guru
Posts: 524
Joined: Mon Jan 20, 2014 10:12 pm
Location: Oxfordshire

Re: Altezza 3sge, 4age ITB'S & TPS, tezza MAF(custom plenum) and stock ECU. Can it work?

Postby Tosh21 » Sat Aug 11, 2018 8:01 am

Aye pretty sure if you have plenum you can run it on a maf but there's no point going through all that work to leave a stock ecu your better off going aftermarket and running a map then getting it remaped


Return to “Engine & Transmission section”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests